[KB7915] Legge til eller fjerne passordbeskyttelse av innstillinger for ESET-sikkerhetsprodukter i ESET PROTECT On-Prem

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Utgave

Required user permissions

This article assumes that you have the appropriate access rights and permissions to perform the tasks below.

If you use the default Administrator user or are unable to perform the tasks below (the option is unavailable), create a second administrator user with all access rights.

Løsning

sluttpunktbrukere: Utfør disse trinnene på individuelle klientarbeidsstasjoner
Agentens passordbeskyttelse er ikke tilgjengelig for macOS-brukere

Passordbeskyttelse for ESET Management Agent er ikke tilgjengelig for macOS-klientdatamaskiner som kjører ESET endpoint-produkter for macOS.

Du kan låse innstillingene som er angitt via policy i ESET PROTECT On-Prem. Hvis en policy er angitt og låst via ESET PROTECT On-Prem, kan den ikke konfigureres lokalt i ESET-endepunktproduktet på en macOS-klientdatamaskin.

Brukere av ESET Endpoint Security for macOS / ESET Endpoint Antivirus for macOS 6.10-6.11:

Brukere av ESET Endpoint Security for macOS og ESET Endpoint Antivirus for macOS versjon 6.10-6.11 kan angi privilegerte brukere som kan endre innstillinger i policyer i ESET Endpoint Security-produktet for macOS.

Legg til passordbeskyttelse for innstillinger i ESET-sikkerhetsproduktet

Passordbeskyttelse for agenten

Hvis ESET Management Agent er passordbeskyttet, må du oppgi passordet for å avinstallere, reparere eller oppgradere (med endringer).

1. Open ESET PROTECT On-Prem in your web browser and log in.

2. Klikk på Policyer, velg de ønskede innebygde policyene og merk av i avmerkingsboksen ved siden av policyen du vil endre. Klikk på HandlingerRediger.

Alternativt kan du klikke på PolicyerNy policy og velge ESET Endpoint for Windows fra rullegardinmenyen.

Figur 1-1
  1. Hvis du valgte Ny policy i forrige trinn, velger du ESET Endpoint for Windows fra rullegardinmenyen.

2. Klikk på InnstillingerBrukergrensesnitt og utvid Tilgangsoppsett. Klikk på Angi ved siden av Passordbeskyttede innstillinger (velg alternativet basert på Endpoint-versjonen).

Figur 1-2
  3. Skriv inn passordet i feltene Nytt passord og Bekreft passord. Klikk på OK for å lagre endringene.

Figur 1-3
  1. Klikk på Fullfør for å lagre endringene. Klientdatamaskinene mottar endringene neste gang de logger på ESET PROTECT Server.

Figur 1-4

Fjerne passordbeskyttelse for innstillinger for ESET-sikkerhetsprodukter

1. Følg trinn 1-3 fra forrige avsnitt.

2. Klikk på Innstillinger → Brukergrensesnitt og utvid Tilgangsoppsett. Kontroller at prikken ved siden av Passordbeskyttede innstillinger er blå. Klikk på Fjern ved siden av Endre passord og klikk på Fullfør.

Figur 2-1

macOS-brukere - Låseinnstillinger angitt via policy

Passordbeskyttelse for ESET Management Agent er ikke tilgjengelig for macOS-klientdatamaskiner som kjører ESET endpoint product for macOS.

Hvis du vil hindre brukere i å redigere innstillinger på en macOS-klientdatamaskin, må du kontrollere at alle innstillinger som er angitt via policy i ESET PROTECT On-Prem, er låst:

Klikk på den grå prikken ved siden av valgte innstillinger i en policy for å angi og låse disse innstillingene (den grå prikken blir blå når den er aktivert).

Figur 3-1

Hvis en policy er angitt og låst via ESET PROTECT On-Prem, kan den ikke konfigureres lokalt i ESET endpoint-produktet på en macOS-klientdatamaskin, med mindre brukeren er en privilegert bruker.

macOS-brukere - Legg til en privilegert bruker i ESET-endepunktproduktet for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7.x og nyere

I ESET Endpoint Antivirus for macOS 7.x og nyere kan du ikke angi en privilegert bruker i produktinnstillingene. Alle produktinnstillinger må administreres fra ESET PROTECT On-Prem.

Du kan låse innstillingene som er angitt via policy i ESET PROTECT On-Prem. Hvis en policy er angitt og låst via ESET PROTECT On-Prem, kan den ikke konfigureres lokalt i ESET Endpoint-produktet på en macOS-klientdatamaskin.

ESET Endpoint Security for macOS og ESET Endpoint Antivirus for macOS versjon 6.10-6.11
Privilegerte brukere på en macOS-klientdatamaskin

Vær oppmerksom på at privilegerte brukere som bruker et endepunktssikkerhetsprodukt på en macOS-klientdatamaskin, kan avinstallere endepunktsproduktet.

Vi anbefaler at du konfigurerer og låser innstillingene for endepunktsproduktet via retningslinjer i ESET PROTECT On-Prem.

På en macOS-klientdatamaskin kan du angi privilegerte brukere som kan endre policyinnstillingene i ESETs endepunktsprodukt for macOS.

1. Åpne hovedvinduet i ESET endpoint security-produktet for macOS.

2. Klikk på OppsettAngi programinnstillinger.

Figur 4-1
  3. Klikk på Privilegier i delen Verktøy.

Figur 4-2
  4. I listen Brukere velger du brukere du vil legge til i listen Valgte brukere, og klikker på Legg til. Bruk Fjern-knappen for å fjerne brukere ved behov. Lukk dialogvinduet Privilegier.

Figur 4-3
Brukerne som er lagt til i listen Valgte brukere, har nå rettigheter til å endre innstillinger i en policy i endepunktsikkerhetsproduktet for macOS.