Kysymys
- Lisää salasanasuojaus ESET-turvasovelluksen asetuksiin
- Poista salasanasuojaus ESET-turvasovelluksen asetuksista
- MacOS- ja Linux-käyttäjät - yksittäisten ESET-turvasovellusten asetusten lukitseminen käytännöllä
Ratkaisu
Aiheeseen liittyvät ratkaisut: - Turvallisuus- ja tietoturva-asetusten suojaus: Non-managed users
Lisää salasanasuojaus ESET-turvasovelluksen asetuksille
-
Avoimet käytännöt:
- ESET PROTECT: Valitse päävalikossa Configuration (Määritykset ) ja valitse Advanced setup (Lisäasetukset).
- ESET PROTECT On-Prem: Valitse päävalikossa Policies (Käytännöt).
-
Napsauta käytäntöä, jota haluat muokata, ja valitse Muokkaa.

-
Napsauta Asetukset → Käyttöliittymä ja laajenna Access Setup. Napsauta Aseta salasanasuojattujen asetusten vieressä (asennetun päätelaiteversion osalta).

-
Kirjoita salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin ja napsauta OK.

-
Tallenna muutokset napsauttamalla Finish (Valmis ). Tietokoneet, joille on määritetty tämä käytäntö, saavat muutokset seuraavan kerran, kun ne muodostavat yhteyden ESET PROTECTiin.

Poista salasanasuojaus ESET-turvasovelluksen asetuksista
-
Noudata edellisen jakson vaiheita 1-3.
-
Valitse Asetukset → Käyttöliittymä ja laajenna Access Setup (Pääsyasetukset). Varmista, että Salasanasuojatut asetukset -kohdan vieressä oleva piste on sininen, ja napsauta Poista. Tallenna muutokset napsauttamalla Finish (Valmis ). Tietokoneet, joille on määritetty tämä käytäntö, saavat muutokset seuraavan kerran, kun ne muodostavat yhteyden ESET PROTECTiin.

MacOS- ja Linux-käyttäjät - yksittäisten ESET-turvasovellusten asetusten lukitseminen käytännöllä
Asetusten salasanasuojaus ei ole käytettävissä macOS:n ja Linuxin ESET-turvasovelluksissa. Voit kuitenkin lukita yksittäisten ESET-turvasovellusten asetukset ESET PROTECTin käytäntöjen avulla. Jos käytäntö on määritetty oikein ja sovellettu asiakastietokoneeseen ESET PROTECTin kautta, ESET-turvasovelluksen asetuksia ei voi muuttaa asiakastietokoneessa.
Tarkista, että kaikki ESET PROTECTin politiikan kautta määritetyt asetukset on lukittu. Määritä ja lukitse nämä asetukset napsauttamalla harmaata täyttä pistettä käytäntöön sisältyvän asetuksen vieressä (harmaa täysi piste muuttuu siniseksi, kun se on käytössä).
