[KB6326] Meldingen voor ESET Parental Control voor Android uitschakelen

Probleem

Schakel de Parental Control meldingen uit op het mobiele apparaat dat wordt gecontroleerd door ESET Parental Control.

Oplossing

Volg de onderstaande instructies om ESET Parental Control meldingen op het mobiele apparaat waarop ESET Ouderlijk toezicht is geïnstalleerd uit te schakelen.

1. Navigeer in de instellingen van de telefoon naar Meldingen. Voor instructies hierover, kunt u contact opnemen met de fabrikant.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Druk op de schakelaar naast Parantal control

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

De meldingen van de Parantal control applicatie zijn nu uitgeschakeld.