[KB5664] Hoe upgrade ik naar de volledige versie van ESET Parental Control voor Android?

Probleem

• Upgrade de proefversie van ESET Parental Control voor Android naar de volledige versie.

Oplossing

1. Open ESET Parental Control voor Android.

2. In de linker bovenhoek, klikt u op het menu-icoon en vervolgens op Licentie.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Kopen.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Tik op Doorgaan en voltooi de aankoop in Google Play. Zodra u uw aankoop hebt voltooid, wordt uw product automatisch geüpgraded naar de volledige versie. Een e-mail van ESET die uw licentiegegevens bevat, wordt verzonden naar het e-mailadres dat u tijdens het aankoopproces hebt gebruikt en de e-mail dient u te bewaren voor uw administratie. Als uw product niet automatisch naar de volledige versie wordt geüpgraded of u uw aankoop op ESET.com hebt voltooid, gaat u verder met stap 5

Figure 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Open ESET Parental Control voor Android, klik op het menu-icoon en kies voor Licentie.

Figuur 1-4
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

6. Klik op Geef licentiecode op, voer de licentiecode in en klik op Activeren. Als u de code niet meer heeft, gaat u naar deze pagina om de licentiecode op te vragen.

Figuur 1-5
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

7. Klik op OK. De volledige versie is nu geactiveerd en de verloopdatum wordt weergegeven op het scherm.

Figuur 1-6