[KB3153] Hoe upgrade ik veilig naar Windows 8.x met mijn ESET product geinstalleerd?

Oplossing

1. Exporteer uw huidige instellingen en sla deze op op een externe opslaglocatie zoals een USB stick of een externe harde schijf.
  2. Verwijder ESET door te klikken op Start → Alle programma’s → ESET → ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security of ESET NOD32 Antivirus → Verwijderen.

3. Nadat uw computer opnieuw is opgestart kunt u uw besturingssysteem upgraden naar Windows 8. Klik op de onderstaande link om de Microsoft pagina te bezoeken met stap-voor-stap instructies:
  4. Klik op de passende link hieronder om uw ESET product te gaan installeren.

ESET NOD32 Antivirus ESET Smart Security Premium ESET Internet Security

5. Zoek uw door ESET uitgegeven Licentiecode op, deze heeft u nodig om uw ESET product te activeren in stap 6. Heeft u deze niet meer bezoek dan de licentie kwijt pagina.

6. Dubbel klik op het bestand wat u zojuist heeft gedownload om ESET te gaan installeren. Voor stap-voor-stap instructies hoe u ESET kunt installeren gaat u naar de passende onderstaande link:
  7. Na het installeren van uw ESET product importeert u de opgeslagen instellingen uit stap 1 naar uw product instellingen. importeer de configuratie instellingen die u heeft opgeslagen in stap 1.