[KB2771] Hoe schakel ik de ESET Antispam functie uit?

Oplossing

ESET is een strak geïntegreerde oplossing die is ontworpen om te functioneren als een eenheid, en we raden u aan om geen functies uit te schakelen. Echter, als u de functie Antispam met het ook op het oplossen van problemen uit wilt schakelen of u wilt een andere antispam oplossing gebruikern, volg dan de onderstaande stappen:

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Instellingen → Internetbeveiliging.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Schakel de Beveiliging e-mailclient en de Antispambeveiliging uit.