[KB2352] Een firewall uitsluiting maken met behulp van Interactieve modus in ESET Windows home producten (15.x-16.x)

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Issue

• Windows 7 HomeGroup functie maakt geen verbinding met andere gebruikers
  • De persoonlijke firewall blokkeert een apparaat of toepassing
  • Lokaal gebiedsnetwerk (LAN) of netwerkapparaat werkt niet goed
  • Het externe bureaublad werkt niet goed
  • Verhelp problemen met de netwerkverbinding

Oplossing

Firewall troubleshooting?

This article is part of a series of recommended steps to troubleshoot firewall issues. Click here to start with step 1.

Video Tutorial

1. Open het hoofdprogrammavenster van uw ESET Windows product.

2. Druk op de F5 toets om Geavanceerde setup te openen.

3. Klik op Network ProtectionFirewall, selecteer Interactive mode in het Filtering mode drop-down menu en klik OK.

Figuur 1-1
  1. Probeer de toepassing uit te voeren of verbinding te maken met het geblokkeerde apparaat. Uw ESET-product zal u vragen om elke verbinding die nog niet onder een bestaande regel valt toe te staan of te weigeren. Om de regels te maken die u nodig hebt om uw toepassing of apparaat te deblokkeren, selecteert u Regel maken en permanent onthouden en klikt u op Toelaten.

Figuur 1-2
  1. Druk op de toets F5 om Geavanceerde instellingen te openen.

2. Klik op Network ProtectionFirewall, vouw Advanced uit en klik op Allowed Services. Controleer onder Goedgekeurde services of alle schuifbalken zijn ingeschakeld. Als u klaar bent, klikt u op OK.

Figuur 1-3
  1. Wanneer u klaar bent met het maken van regels voor de toepassingen of apparaten die u wilt toestaan verbinding te maken met uw thuisnetwerk, zet u de filtermodus terug op automatisch. Klik op Network ProtectionFirewall, selecteer Automatic mode in het Filtering mode drop-down menu en klik twee keer op OK om uw wijzigingen op te slaan en Advanced setup af te sluiten.