Hoe kan ik het hoofdvenster van het programma van mijn Windows ESET product openen?

ANTWOORD:

Windows 7 / Vista / XP

1. Open het hoofdvenster van ESET door te klikken op het ESET icoon in uw Windows systeemvak of door te gaan naar Start > Alle programma's > ESET > (Uw ESET product).

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Windows 8/8.1

1. Open een zoekopdracht (Druk de Windows knop + Q op uw toetsenbord)
  2. Type ESET in het zoekveld en klik op uw ESET product om het hoofdvenster te openen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Windows 10

1. Open het hoofdvenster van ESET door te klikken op het ESET icoon in uw Windows systeem vak(figuur 1-3) of door te gaan naar Start u krijgt dan meteen een lijst te zien met alle Programma's, zoek hierin de map ESET en klik hier op. Daarna klikt u op uw ESET product.