[KB6672] Varmenneilmoitukset ESET Windows home -tuotteissa

Ratkaisu

SSL/TLS-protokollan suodatus ja juurivarmenteet

SSL/TLS-protokollasuodatuksen avulla ESET Windows home -tuotteet voivat etsiä uhkia SSL/TLS-protokollia käyttävästä viestinnästä. SSL/TLS-protokollasuodatus on oletusarvoisesti käytössä kaikissa ESET Windows home -tuotteissa.

Suosittelemme, että pidät tämän asetuksen käytössä, jotta ESET-turvatuotteesi tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen suojan. Voit poistaa SSL/TLS-protokollasuodatuksen käytöstä tai ottaa sen uudelleen käyttöön vianmääritystä varten manage SSL/TLS protocol filtering.

Kun SSL/TLS-protokollan suodatus on käytössä, ESET-turvatuotteesi lisää ESET-juurivarmenteen paikalliseen koneeseen. ESETin juurivarmenne on luotettava ja voimassa oleva, ja sen avulla tuotteesi voi skannata SSL-liikennettä tarkistaakseen, ovatko myös muut varmenteet luotettavia ja voimassa olevia. Jos tuotteesi havaitsee epäluotettavan tai virheellisen varmenteen, varoitamme sinua jollakin useista ilmoituksista.

Katso lisätietoja alla olevista ilmoituksista.

ESETin varmenneilmoitukset

Verkkosivuston varmenne peruutettu

Tämä ilmoitus ilmoittaa, että verkkosivuston turvallisuusvarmenne on vanhentunut, myöntävä varmentaja on peruuttanut turvallisuusvarmenteen tai myöntävä varmentaja on itse peruuttanut sen.

Lue lisää Verkkosivuston varmenne peruutettu -ilmoituksesta.

Kuva 1-1
Salattua verkkoliikennettä: Epäluotettava varmenne
Verkkosivustojen varmenteiden voimassaolo

Jos verkkosivustolla on yksi tai useampi varmenne, kyseisen verkkosivuston ylläpitäjän tai omistajan on varmistettava, että kaikki sen varmenteet ovat voimassa. Kun ESET ilmoittaa verkkosivuston virheellisestä varmenteesta, on verkkosivuston tehtävä korjata ongelma. ESET ei ole vastuussa eikä voi ratkaista tämäntyyppisiä ongelmia.

Tämä ilmoitus ilmoittaa, että tietty sovellus yrittää kommunikoida kanavan kautta, joka on salattu epäluotettavalla varmenteella. Saatat saada tämän ilmoituksen myös silloin, kun verkkosivustolle yritetään ladata mainosta, jonka varmenne on virheellinen.

Lue lisää aiheesta Salattu verkkoliikenne: Epäluotettava varmenne ilmoitus.

Ilmoituksen ulkoasu saattaa vaihdella tuoteasetusten mukaan.

Kuva 1-2
Kuva 1-3
Aktivointi epäonnistui / Virhekoodi: ECP.20031

Tämä ilmoitus ilmoittaa, että ESET-turvatuotteen asennuksen aikana havaittiin vanhentuneita tai riittämättömiä suojausvarmenteita.

Löydät virhekoodin tuoteikkunan oikeasta alakulmasta.

Lue lisää varmenteen validoinnin epäonnistuminen ESET-tuotteiden asennuksen tai aktivoinnin aikana.

Kuva 1-4

Muut kuin ESET-varmenteen ilmoitukset

Yhteys on epäluotettava / sec_error_reused_issuer_and_serial -virheilmoitus

Nämä ilmoitukset tulevat selaimesta eivätkä ESET-turvatuotteesta.

#@##publication_url id='1363' language='1' content='Tarkista, että SSL/TLS-protokollan suodatus on käytössäsi' target='_blank'#@# tietoturvatuotteessasi.