[KB3503] Särskilda upptäckter i ESET LiveGrid

Problem

• ESET LiveGrid upptäcker en misstänkt eller blockerad fil
  • Du behöver ytterligare information om misstänkta eller blockerade filer i ESET LiveGrid

Lösning på problemet

För att upptäcka filer ESET LiveGrid måste vara aktiverat.

• Misstänkt objekt - Ett misstänkt objekt är ett objekt (fil) som har svartlistats i molnet.
  • Blockerat objekt - Ett blockerat objekt är ett objekt (fil) som finns på en misstänkt plats.
Om du tror att detekteringen är en falsk positiv kan du skicka in filen till ESET Research Lab.