[KB3503] ESET LiveGridin erityishavainnot

Kysymys

• ESET LiveGrid havaitsee epäilyttävän tai estetyn tiedoston
  • Tarvitset lisätietoja ESET LiveGridin epäilyttävistä tai estetyistä tiedostoista

Ratkaisu

Jos haluat havaita tiedostoja ESET LiveGridin on oltava käytössä.

• Epäilyttävä objektiEpäilyttävä objekti on objekti (tiedosto), joka on mustalla listalla pilvipalvelussa.
  • Estetty objekti-Estetty objekti on objekti (tiedosto), joka sijaitsee epäilyttävässä paikassa.
Jos uskot, että havainto on väärä positiivinen, voit lähettää tiedoston ESET Research Labiin.