[KB8573] ESET Safe Server

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

ESET Safe Server forbedrer virksomhetens kontinuitet. Den gir essensiell, flerlags beskyttelse for data som passerer gjennom alle generelle servere og nettverksfillagringsservere som kjører på Windows Server-operativsystemet. Våre avanserte teknologier bruker kunstig intelligens for å forhindre infiltrasjon av virus, spionprogrammer, trojanere, ormer, adware, rootkits og andre trusler uten å hindre systemytelsen eller forstyrre serveren.

ESET Safe Server er en funksjon som finnes i ESET Small Business Security-tilbudet.