[KB8573] ESET Safe Server

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

ESET Safe Server forbedrer din forretningskontinuitet. Det giver vigtig beskyttelse i flere lag af data, der passerer gennem alle almindelige servere og netværksfilopbevaringsservere, der kører på Windows Server-operativsystemet. Vores avancerede teknologier bruger kunstig intelligens til at forhindre infiltration af virus, spyware, trojanske heste, orme, adware, rootkits og andre trusler uden at hindre systemets ydeevne eller forstyrre serveren.

ESET Safe Server er en funktion, der findes i ESET Small Business Security.

Har du brug for yderligere hjælp?

Flere oplysninger