[KB8573] ESET Safe Server

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

ESET Safe Server parantaa liiketoiminnan jatkuvuutta. Se tarjoaa keskeisen monikerroksisen suojan kaikille Windows Server -käyttöjärjestelmää käyttäville yleisille palvelimille ja verkkotiedostojen tallennuspalvelimille. Edistykselliset teknologiamme käyttävät tekoälyä estämään virusten, vakoiluohjelmien, troijalaisten, matojen, mainosohjelmien, rootkitien ja muiden uhkien tunkeutumisen estämättä järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä palvelinta.

ESET Safe Server on ominaisuus, joka sisältyy ESET Small Business Security -tuotteeseen.

#@##decision_tree id='109' name='ESSV-Tuotesivu' language='29'#@#