[KB8573] ESET Safe Server

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

ESET Safe Server verbetert uw bedrijfscontinuïteit. Het biedt essentiële, meerlaagse bescherming voor gegevens die worden doorgegeven door alle algemene servers en netwerkopslagservers die draaien op het besturingssysteem Windows Server. Onze geavanceerde technologieën maken gebruik van kunstmatige intelligentie om infiltratie door virussen, spyware, trojans, wormen, adware, rootkits en andere bedreigingen te voorkomen zonder de systeemprestaties te hinderen of de server te verstoren.

ESET Safe Server is een functie in het ESET Small Business Security-aanbod.