[KB6993] Opphev blokkeringen av et trygt nettsted på en enkelt arbeidsstasjon i ESETs endepunktprodukter

MERK:

Denne siden er oversatt av en datamaskin. Klikk på engelsk under Språk på denne siden for å se originalteksten. Hvis noe er uklart, kan du kontakte din lokale kundestøtte.

Problemstilling

• Et nettsted som du vet er trygt, blir blokkert av nettbeskyttelse
  • Utelukke en URL-adresse fra å bli sjekket i Web-tilgangsbeskyttelse

Løsning

brukere av ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem: Opphev blokkeringen av et trygt nettsted på et endepunkt ved hjelp av ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

Hjemmebrukere: Utelukke et trygt nettsted fra å bli blokkert av webtilgangsbeskyttelse i ESET Windows Home-produkter

Before excluding a website

Excluding a website poses a security risk. An experienced system administrator can configure this if instructed by ESET Technical Support.

Best practices:

• Exclude a website for a specific period only.
  • Do not exclude websites where you provide sensitive information (such as banking websites).
  • Do not disable real-time file system protection while downloading and running files from excluded websites.
  • Report miscategorization if you think ESET should not block a specific website.

1. Åpne hovedprogramvinduet til ESET Windows-produktet.

2. Trykk på F5-tasten for å få tilgang til Avansert oppsett.

3. Klikk på Protections → Web access protection, utvid URL list management og klikk på Edit ved siden av Address list.

Figur 1-1
  4. Velg Liste over adresser ekskludert fra innholdsskanning og klikk på Rediger.

Figur 1-2
  5. Klikk på Legg til, skriv inn URL-adressen i det tomme feltet og klikk på OKOK.

Figur 1-3
  6. Klikk på OKOK for å lagre endringene og avslutte Avansert oppsett.

Det blokkerte nettstedet er nå tilgjengelig.