[KB6993] Fjern blokering af et sikkert websted på en individuel arbejdsstation i ESET endpoint-produkter

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• En hjemmeside, som du ved er sikker, bliver blokeret af Webadgangsbeskyttelse
  • Ekskluder en URL-adresse fra at blive kontrolleret i Webadgangsbeskyttelse

Løsning

eSET PROTECT- eller ESET PROTECT On-Prem-brugere: Fjern blokeringen af et sikkert websted på et slutpunkt ved hjælp af ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

Hjemmebrugere: Undgå, at et sikkert websted blokeres af webadgangsbeskyttelse i ESET Windows-hjemmeprodukter

Before excluding a website

Excluding a website poses a security risk. An experienced system administrator can configure this if instructed by ESET Technical Support.

Best practices:

• Exclude a website for a specific period only.
  • Do not exclude websites where you provide sensitive information (such as banking websites).
  • Do not disable real-time file system protection while downloading and running files from excluded websites.
  • Report miscategorization if you think ESET should not block a specific website.

1. Åbn hovedprogramvinduet i dit ESET Windows endpoint-produkt.

2. Tryk på F5-tasten for at få adgang til Avanceret opsætning.

3. Klik på Protections → Web access protection, udvid URL list management, og klik på Edit ved siden af Address list.

Figur 1-1
  4. Vælg Liste over adresser, der er udelukket fra indholdsscanning, og klik på Rediger.

Figur 1-2
  5. Klik på Tilføj, skriv URL-adressen i det tomme felt, og klik på OKOK.

Figur 1-3
  6. Klik på OKOK for at gemme dine ændringer og afslutte Avanceret opsætning.

Den blokerede hjemmeside er nu tilgængelig.