[KB8064] Het wachtwoord voor Full Disk Encryption wijzigen op een standalone werkstation van ESET Endpoint Encryption

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Uitgave

ESET Endpoint Encryption Client and ESET Endpoint Encryption Server are separate applications from ESET Full Disk Encryption

The article below applies only to the ESET Endpoint Encryption Client or ESET Endpoint Encryption Server and not ESET Full Disk Encryption.

Visit ESET Full Disk Encryption support to view ESET Full Disk Encryption content.

  • U moet het wachtwoord voor Full Disk Encryption (FDE) wijzigen op uw standalone ESET Endpoint Encryption-product

Oplossing

Admin-wachtwoord

Om het wachtwoord te wijzigen, hebben gebruikers het beheerderswachtwoordbestand voor het systeem nodig. Dit bestand werd aangemaakt toen het systeem oorspronkelijk werd versleuteld.

  1. Meld u aan bij ESET Endpoint Encryption (EEE).

  2. Klik met de rechtermuisknop op het ESET Endpoint Encryption-pictogram in het systeemvak.

  3. Klik op Volledige schijfversleuteling en klik op Volledige schijfversleuteling.
Afbeelding 1-1
  1. Klik op Yes bij de waarschuwing User Account Control (UAC) als daarom wordt gevraagd. Klik op Gebruikers beheren.
Afbeelding 1-2
  1. Selecteer de gebruikersaccount die je wilt wijzigen en klik op Verwijderen.
Afbeelding 1-3
  1. Typ het beheerderswachtwoord en klik op OK.
Afbeelding 1-4
  1. Klik op OK.
Afbeelding 1-5
  1. Klik in het venster Gebruikersbeheer op Toevoegen.
Afbeelding 1-6
  1. Typ een nieuwe Gebruikersnaam en Wachtwoord voor de nieuwe gebruiker. Typ het beheerderswachtwoord en klik op OK.
Afbeelding 1-7
Maximale gebruikersaccounts in FDE

EEE werkstations staan maximaal 126 FDE gebruikersaccounts toe en een extra account voor een beheerder.

  1. Klik op OK.
Afbeelding 1-8
  1. Klik op Sluiten in het venster Gebruikersbeheer. De volgende keer dat je de machine herstart, kunnen de nieuwe gebruikersgegevens gebruikt worden om het systeem op te starten.
Afbeelding 1-9