[KB3762] Hoe krijg ik mijn Licentiecode?

Probleem

• U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord omzetten naar een licentiesleutel voor een van de volgende producten:

• ESET Internet Security

• ESET Smart Security Premium

• ESET Internet Security

• ESET Cyber Security

• ESET Cyber Security Pro

• U heeft geen licentiecode

• Het gebruikersnaam en wachtwoord veld zijn grijs

Details

Hoe werkt het omzetten van de licentie?

Versie 8 en eerder maken gebruik van een ESET-uitgegeven gebruikersnaam en wachtwoord voor activering. Versie 9 producten maken gebruik van een licentiecode. Als u onlangs een upgrade naar versie 9, of niet beschikt over uw licentiecode kunt u my.eset.com gebruiken om uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om te zetten in een licentiecode. Het omzetten van uw referenties heeft geen invloed op uw bestaande ESET-producten, zowel uw gebruikersnaam / wachtwoord en licentiecode blijven geldig.

Veelgestelde vragen:

• Als ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord omzet naar een licentiecode, moet ik dan al mijn ESET producten upgraden?

Nee, uw gebruikersnaam en wachtwoord zal worden voortgezet in ESET producten die deze referenties gebruiken zoals normaal.

• Moet ik voor elk apparaat een aparte licentiecode omzetten?

Nee. Na het omzetten kunt u deze code voor alle apparaten gebruiken.

• Moet ik opnieuw activeren na het upgraden na het installeren van de nieuwste versie?

Nee. Maar we raden aan dat u de licentiecode bemachtingd omdat u deze in de toekomst misschien wel nodig hebt.

• Hoe kan ik mijn licentiecode gebruiken in ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security of ESET NOD32 Antivirus?

Na een succesvolle installatie wordt u gevraagd om uw product te activeren met uw licentiecode. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende ESET Online Help-onderwerpen:

Oplossing

Volg de stappen hieronder om uw gebruikersnaam en wachtwoord om te zetten in een licentiecode:

1. Zoek uw gebruikersnaam en wachtwoord op, deze heeft u per mail ontvangen bij de aanschaf.

2. Ga naar onze Licentie omzet pagina.

1. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken in, en kik op Omzetten.

Ongeldige gegevens:

Als u de melding “We konden geen licentie vinden met de ingevoerde gegevens", raden we u aan om de licentie kwijt pagina te gebruiken om uw gegevens te verkrijgen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Uw licentiecode zal in het volgende scherm getoond worden. U kunt ook aangeven dat u de licentiecode meteen per mail wilt ontvangen.