[KB3193] Toevoegen of verwijderen van "gecontroleerd door ESET" notificatie dat aan het einde van mijn mail word toegevoegd

Probleem

Dit artikel heeft betrekking tot de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

Windows ESET producten geven de gebruiker de mogelijkheid om in de handtekening van mailtjes een regel van ESET toe te voegen om te kunnen zien dat berichten door ons gescand en niet geïnfecteerd zijn.

Oplossing

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op de F5 toets om de geavanceerde instellingen te openen

3. Klik op WEB EN E-MAIL → Beveiliging van e-mailclient

4. Klap Waarschuwingen en meldingen uit en selecteer gewenste opties in de drop-down menu’s om deze aan te passen aan uw gewenste eisen voor inkomende en uitgaande email notificaties. Klik vervolgens op OK om de wijzigingen toe te passen. Indien er voorgaande mailtjes al een tag hadden zullen deze niet direct gewijzigd worden. De zojuist aangepaste regels zullen alleen invloed hebben op mailtjes die vanaf dit moment verzonden of ontvangen worden.