[KB569] Näytä tilauksen voimassaolo ESET Windows home -tuotteessa

HUOM:

Tämä sivu on käännetty tietokoneella. Klikkaa englantia tämän sivun Kielet-kohdassa näyttääksesi alkuperäisen tekstin. Jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä paikalliseen tukeen.

Ratkaisu

Mahdollinen viive

Odota 24-48 tuntia aktivointiavaimen syöttämisen jälkeen, jotta päivitetty voimassaoloaika tulee näkyviin.

Automaattisesti uusittavan tilauksen voimassaolo

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows home -tuotteesi pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Valitse Ohje ja tuki. Automaattisesti uusittavan tilauksesi tila näkyy Validity-kohdan vieressä.

Kuva 1-1

Manuaalisesti uusittavan tilauksen voimassaolo

1. #@##publication_url id='351' target='_blank' content='Avaa ESET Windows -kotituotteen pääohjelmaikkuna' focus=''#@#.

2. Valitse Ohje ja tuki. Päivämäärä, jolloin manuaalisesti uusittava tilauksesi päättyy, näkyy Validity-kohdan vieressä.