[KB569] Visa prenumerationens giltighet i ESET Windows Home-produkten

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Lösning

Möjlig fördröjning

Det kan ta 24-48 timmar efter att du har angett din aktiveringsnyckel innan det uppdaterade utgångsdatumet visas.

Giltighet för automatisk förnyelse av prenumeration

1. Öppna huvudprogramfönstret för din ESET Windows Home-produkt.

2. Klicka på Hjälp och support. Statusen för din prenumeration med automatisk förnyelse visas bredvid Giltighet.

Bild 1-1

Giltighet för manuell förnyelse av prenumeration

1. Öppna huvudprogramfönstret för din ESET Windows Home-produkt.

2. Klicka på Hjälp och support. Det datum då din prenumeration på manuell förnyelse löper ut visas bredvid Giltighet.