[KB2885] Ladda ner och installera ESET offline eller installera äldre versioner av ESET Windows Home-produkter

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Problem

• Du får ett installationsfel när du försöker installera din produkt med ESET Live Installer
  • Installera en ESET-produkt med hjälp av ESET:s offlineinstallatörer
  • Installera en ESET-produkt på en dator utan internetanslutning
  • Ladda ner installationsfilen (.exe) för en tidigare version av din ESET Windows Home-produkt

Lösning för

macOS-användare

Om du får ett installationsfel när du använder ESET Live Installer ska du följa anvisningarna nedan för att ladda ner och installera din ESET Windows Home-produkt med offline-installationsprogrammet.

1. Bestäm vilket installationspaket du ska ladda ner.

2. Ladda ner den senaste versionen av offline-installationsprogrammet nedan. Skapa alltid en ny mapp för ett installationspaket och spara eller flytta installationsprogrammet till denna mapp innan du kör det.

ESET Säkerhet Ultimate
    64-bitars nedladdning | 32-bitars nedladdning | ARM nedladdning

ESET Smart Security Premium

64-bitars nedladdning | 32-bitars nedladdning | ARM nedladdning

ESET Internetsäkerhet
    64-bitars nedladdning | 32-bitars nedladdning | ARM nedladdning

ESET NOD32 Antivirus
    64-bitars nedladdning | 32-bitars nedladdning | ARM nedladdning

Tidigare versioner av ESET Windows Home-produkter

ESET home product no longer supported

This content applies to an ESET product version that is currently in End of Life status and is no longer supported. This content is no longer updated.

For a complete list of supported products and support level definitions, review the ESET End of Life policy for home products.

Upgrade ESET home products.

Licensavtal för slutanvändare

Om du laddar ner en tidigare version av den här produkten godkänner du uttryckligen villkoren i det nya licensavtalet för slutanvändare på ditt språk. I annat fall laddar du ner och installerar den senaste versionen av produkten.

3. När nedladdningen är klar klickar du på Kör för att påbörja installationen, eller navigerar till nedladdningsfilen och dubbelklickar på den för att påbörja installationen.

4. Följ anvisningarna på skärmen i installationsguiden. Du kan följa illustrerade installationsanvisningar.