[KB766] Ik ontvang de foutmelding 'het installatie bestand word niet ondersteund door dit type processor – neem contact op met de eigenaar – Wat moet ik doen?

Probleem

• U ontvangt de melding dat het installatiebestand niet word herkent als geldig installatiebestand

Oplossing

Als u uw ESET Windows product aan het installeren bent, ontvangt u de volgende melding “Het installatiebestand word niet ondersteund door dit type processor – neem contact op met de eigenaar”, Waarschijnlijk probeert u een 64-bits installatie uit te voeren op een 32-bits systeem. Om dit probleem op te lossen, Volgt u de volgende handleiding stap voor stap: