[KB6573] Aan de slag met ESET Mobile Security

Probleem

• U hebt de premium-versie van ESET Mobile Security voor Android en moet uw premiumfuncties instellen
  • Stel SMS & oproepfilter, Beveiligingscontrole, Vertrouwde vrienden, Antidiefstal en Anti-Phishing in voor maximale bescherming van uw apparaat
  • Zorg ervoor dat u meerdere opties hebt om uw apparaat te ontgrendelen als u uw ESET Mobile Security-wachtwoord bent verloren of vergeten.

Oplossing

ESET Antidiefstal

Volg en lokaliseer uw apparaat als het ooit verloren of gestolen is. U kunt ook het beveiligingswachtwoord op uw apparaat op afstand wijzigen vanaf uw my.eset.com Antidiefstal account als u dit ooit verliest of vergeet. Anti-Diefstalbeveiliging instellen op uw mobiele apparaat.

Beveiligingsoptimalisatie

Nadat ESET Antidiefstal is ingeschakeld, optimaliseert u uw apparaat voor de beste bescherming. ESET Antidiefstal-optimalisatie voert een technische beoordeling uit van de beveiligingsstatus van uw apparaat en helpt u de instellingen van uw apparaat aan te passen. Optimaliseer uw apparaat.

SMS tekst commando's

Schakel SMS-tekstopdrachten in om het wachtwoord opnieuw instellen op afstand, sirene, apparaat wissen, vergrendelen te gebruiken en GPS-functies te vinden. Schakel SMS commandos.

Vertrouwde vrienden

Voeg vertrouwde vrienden toe in ESET Mobile Security om te profiteren van opties voor externe wachtwoordherstel. Voeg een vertrouwde vriend toe in ESET Mobile Security voor Android.

Anti-Phishing

De term 'phishing' verwijst naar een criminele activiteit die gebruikers manipuleert om toegang te krijgen tot gevoelige gegevens, zoals bankrekeningnummers, creditcardnummers, pincodes of gebruikersnamen en wachtwoorden. We raden u aan Anti-Phishing in te schakelen voor maximale bescherming tegen potentiële phishing-aanvallen. Schakel Anti-Phishing in.

SMS & oproepfilter

Blokkeer oproepen van en naar specifieke telefoonnummers met behulp van de SMS & oproepfilter-functie. Sms / mms-filtering is alleen beschikbaar voor Android-versie 4.4 en eerder. Schakel SMS & oproepfilter in en blokkeer oproepen in ESET Mobile Security voor Android.