[KB6572] Activateer de premium functies in ESET Mobile Security voor Android

Probleem

• U hebt de Premium-versie van ESET Mobile Security voor Android gekocht, maar hebt nog geen toegang tot de premiumfuncties

Oplossing

Nadat u de Premium-versie van ESET Mobile Security voor Android hebt gekocht, moet u mogelijk uw licentiecode handmatig invoeren om het premiumproduct te activeren en toegang te krijgen tot uw premiumfuncties.

U hebt uw licentiecode nodig van de e-mail die u na uw aankoop van ESET heeft ontvangen.

Activeer ESET Mobile Security voor Android

1. Open ESET Mobile Security voor Android.
  1. Klik op het menu icoon.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Licentie.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Geef licentiecode op.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Voer uw licentiecode in (koppeltekens worden automatisch toegevoegd) en klik op Activeren.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Wanneer de verificatie is voltooid, krijgt u de melding Activering voltooid. Klik op Voltooien om het venster te sluiten.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Zodra ESET Mobile Security is geactiveerd, Stelt u Antidiefstal beveiliging in en voegt u een vertrouwde vriend toe. U kunt de telefoon van een vertrouwde vriend en uw geactiveerde antidiefstalaccount gebruiken om u te helpen uw beveiligingswachtwoord opnieuw in te stellen en de toegang tot uw apparaat te herstellen als u uw beveiligingswachtwoord vergeet of kwijtraakt.