[KB39] 'Fout bij schrijven naar disk' Windows bericht als ik de ESET software installeer

Oplossing

U kunt de Windows-foutmelding tegenkomen zoals 'Fout bij schrijven naar disk' als u de ESET software installeert. Deze foutmelding hangt meestal samen met een van de volgende redenen:

• Geen rechten om iets te schrijven naar de map 'Temp'
  • Niet genoeg hardeschijf ruimte
  • 'Temp' -folders missen
  • Archieven zijn beschadigd

Hoe dit probleem op te lossen:

1. Controleer of de volgende map bestaat:
    C:\Windows\Temp and C:\Documents and Settings\GEBRUIKERSNAAM\Local Settings\Temp

2. Controleer of de 'Temp' en 'TMP' mappen geregistreerd staan in het "Omgevings Variabelen" gebied:

Windows NT/2000/2003/XP: Klik "Start", rechter-muisknop op "Computer" en klik op "Eigenschappen". Klik op de "Geavanceerd" tab hierna op "Omgevings Variabelen"

Windows Vista en Windows 7: Klik "
    Start", rechter-muisknop op "Computer" en klik "Eigenschappen". Klik in de linker kolom op "Instellingen" klik op de "Geavanceerd" tab en dan "Omgevings Variabelen"

3. Ga naar de Windows Verkenner, controleer of het mapje "Omgevings Variabelen" echt bestaat. Als dit zo is, verwijder deze en maak hem hierna zelf weer aan (C:\Windows\Temp en C:\Documents and Settings\GEBRUIKERSNAAM\Local Settings\Temp). Probeer nu weer om ESET NOD32 Antivirus te herinstalleren.

Voor meer informatie over de schijf foutcontrole, raadpleegt u het volgende artikel van Microsoft.