[KB252] Sporen ESET producten bepaalde virussen op?

Oplossing

Indien er een onbekende bedreiging word gedetecteerd en het een echt virus is, zult uw ESET software dit hoogst waarschijnlijk detecteren. ESET producten gebruiken actieve heuristische technologie. De ESET software creëert een virtuele computer binnen de scan-engine die het mogelijk maakt het virus te observeren en kan zien wat het programma zou kunnen doen op een echte computer. Dit kan ervoor zorgen dat potentiele kwaadaardige activiteiten worden onthult, die andere detectietechnieken niet zouden herkennen. Het is echter essentieel dat ESET producten up-to-date worden gehouden om maximale bescherming tegen nieuw ontdekte virussen, wormen en andere vormen van kwaadaardige software te herkennen. In het geval dat een nieuw virus niet wordt gedetecteerd, zal ESET er alles aan doen om zijn klanten te beschermen. Door de inspanningen van ons onderzoeksteam en internationale organisaties van beveiligingsbedrijven, kan ESET snel stappen ondernemen om potentiële bedreigingen te voorkomen. Indien nodig zal er een update voor dit specifieke virus worden vrijgegeven en te updaten naar het nieuwste virus-database. Hierna zal uw systeem worden beschermd tegen de nieuwste virussen. Klik hier voor meer informatie over het bijwerken en hoe uw systeem te beschermen tegen malware.