[KB2294] Het lukt niet om mijn ESET Beveiligingsproduct opnieuw te installeren

Probleem

• De herinstallatie van uw ESET product is mislukt.

Details

Hoe weet ik of het verwijderen is mislukt?

Het verwijderen van uw ESET product zal zeer zelden tegen problemen aanlopen.
  • Het ESET venster verschijnt nog bij het opstarten.
  • Het ESET menu staat nog in het Start menu
  • Er zijn ESET beveiligingsproduct mappen zichtbaar in Explorer en mijn computer. (C:\Program Files\ESET)
  • U hebt geprobeerd u beveiligingsproduct opnieuw te installeren maar u merkt dat de installatie blijft hangen of terug loopt
  • Tijdens het opnieuw installeren krijgt u een foutmelding en wordt u gevraagd contact op te nemen met de helpdesk
  • U bent niet in staat andere beveiligingssoftware te installeren
  • Na de installatie is u netwerkverbinding beperkt of uitgeschakeld
  • U computer krijgt een “Blue screen” of een systeem crash
  • Ander abnormaal systeemgedrag

Oplossing

Mislukte herinstallaties worden meestal veroorzaakt door een gedeeltelijke of niet-succesvolle verwijdering van een eerder ESET beveiligingsproduct. Als u geprobeerd hebt om uw Windows ESET-product opnieuw te installeren nadat u een oudere versie hebt verwijderd en er prestatieproblemen zijn, is het waarschijnlijk dat uw vorige versie niet kon worden verwijderd. Volg de onderstaande stappen om uw mislukte herinstallatie te diagnosticeren en op te lossen:

1. Verwijder alle niet-ESET antivirussoftware en installeer uw product opnieuw. Herinstallatiekwesties kunnen worden veroorzaakt door de antivirussoftware van een ander bedrijf die conflicteert met uw ESET beveiligingsproduct.
  2. Als uw herinstallatie nog steeds mislukt, voert u ESET Uninstaller uit en installeert u uw product opnieuw. ESET Uninstaller verwijdert alle bestanden, mappen, registervermeldingen en programmastuurprogramma's die kunnen worden achtergelaten tijdens een mislukte installatie en die de herinstallatie kan hinderen.