[CA6894] Modules Review Mei 2018

Samenvatting

ESET Klantenadvies 2018-0009
28 juni 2018
Ernst: Informatief
 
In dit advies worden de belangrijkste module-updates besproken die ESET in mei 2018 heeft uitgebracht.

Customer Advisory

Antivirus en antispyware scanner module 1538.1

  • Uitgebracht op 2 mei 2018
  • Een fout opgelodt in CAB certificaat verificatie

Cryptographic protocol support module 1027

  • Uitgebracht op 15 mei 2018
  • Gebruikt OpenSSL 1.0.2o

Script scanner module 1039

  • Uitgebracht op 23 mei 2018
  • Scant JavaScript wat wordt uitgevoerd vanuit de adresbalk van de browser

Connected Home Network module 1020

  • Uitgebracht op 28 mei 2018
  • Ondersteuning toegevoegd voor GUID network identifiers

Versie log

Versie 1.0 (28 juni 2018): Eerste versie van dit document

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Onze specialisten staan voor u klaar om te ondersteunen. Bel 0184-647730 voor direct telefonisch contact of stuur verzoek direct naar support@eset.nl.



Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!

Extra hulp