[KB2960] Undanta en säker webbplats från att blockeras av Web Access Protection i ESET Windows Home-produkter

OBS:

Den här sidan har översatts av en dator. Klicka på engelska under Språk på den här sidan för att se originaltexten. Om du tycker att något är oklart, kontakta din lokala support.

Utgåva

• Webbåtkomstskyddet blockerar en webbplats som du vet är säker

Lösning

Before excluding a website

Excluding a website poses a security risk. An experienced system administrator can configure this if instructed by ESET Technical Support.

Best practices:

• Exclude a website for a specific period only.
  • Do not exclude websites where you provide sensitive information (such as banking websites).
  • Do not disable real-time file system protection while downloading and running files from excluded websites.
  • Report miscategorization if you think ESET should not block a specific website.

Användare av slutpunkter: Uteslut en säker webbplats på en enskild arbetsstation i ESET:s endpoint-produkter.

Användare av ESET PROTECT On-Prem och ESET PROTECT: Avblockera en säker webbplats på en endpoint med ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT

Mac-användare: Visa instruktioner för ESET Cyber Security-produkter.

Video Tutorial

1. Öppna huvudprogramfönstret för din ESET Windows-produkt.

2. Tryck på F5 för att öppna Avancerade inställningar.

3. Klicka på Skydd mot webbåtkomst. Expandera Hantering av URL-lista och klicka på Redigera bredvid Adresslista.

Bild 1-1
  1. Välj Lista över adresser som undantas från innehållsskanning och klicka på Redigera.

Figur 1-2
  1. Klicka på Lägg till i fönstret Redigera lista. Skriv in den webbplats eller domän som du vill utesluta i respektive fält, klicka på OKOK för att spara ändringarna och avsluta fönstret Avancerade inställningar.

Använd jokertecken för webbadresser

För varje webbplats du lägger till ska du se till att antingen inkludera "www." eller en jokertecken "*"-symbol, som i "www.eset.com" eller "*eset.com*".