[KB6680] Antidiefstaltest op ESET HOME loopt voor onbepaalde tijd vast

Probleem

• Uw anti-diefstal-test op my.eset.com loopt voor een langere periode tijd
  • Met de knop "Test uitvoeren" wordt de test gestart, maar deze is nooit voltooid

Details

Als u op Test uitvoeren klikt op de Antidiefstal-pagina op my.eset.com, wordt de test uitgevoerd zoals hieronder wordt weergegeven:

De Antidiefstaltest kan enkele minuten duren wanneer deze probeert te synchroniseren met uw ESET Windows-thuisproduct. Als de test langer duurt dan verwacht, klikt u op Vernieuwen in het testvenster. Als de test na deze stap nog steeds loopt, kunt u deze oplossen door op Vernieuwen in uw ESET Windows-thuisproduct te klikken. Ga naar het volgende artikel in Online Help voor meer informatie over het uitvoeren van een ESET Antidiefstal-test: http://help.eset.com/antitheft/nl-NL/device_activity.html.

Oplossing

Stop de Antidiefstaltest en bekijk de resultaten:

1. Open uw ESET product.

2. Klik op Instellingen  Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op het instellingen icoon  Vernieuwen.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op Toestaan in de melding die verschijnt om de Antidiefstaltest toe te staan om een momentopname van uw systeem te maken.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Log in op het Antidiefstal portaal op my.eset.com. Klik op het apparaat waarop u de test uitvoert. De Antidiefstal resultaten worden weergegeven op de startpagina van uw apparaat. U ziet een screenshot van uw apparaat op het moment dat de momentopname werd gemaakt.

Figuur 1-4