[KB3215] Hoe maak ik een computer scan log en stuur ik dit naar de ESET klantenservice voor analyse?

Probleem

• ESET klantenservice heeft u gevraagd een computer scan log te maken.

Waar kan ik logs vinden die mij ESET product heeft gemaakt

Details

In sommige gevallen kunnen onze analisten een probleem efficiënter oplossen als ze toegang hebben tot een system log gemaakt door uw ESET product.

Oplossing

Hoe maak ik een Computer scan log en stuur ik dit door naar de ESET klantenservice voor analyse?

1. Open ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Computerscan  Uw computer scannen.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Na voltooiing, gaat u naar hulpmiddelen Meer hulpmiddelen.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Klik op Logbestanden.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

5. Klik bij het uitschuiflijstje de optie computerscan.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op de rechtermuisknop op het computerscan balkje en selecteer Export…

2. In het Opslaan als scherm, Selecteer daar Bureaublad om het bestand op te slaan.
  3. Selecteer Tekst file (*.txt) in het Opslaan als scherm door gebruik te maken van het uitklapmenu en klik op Opslaan. Het is belangrijk voor de ESET klantenservice om het bestand als tekst bestand op te slaan om het proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Figuur 1-4
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Voeg dit bestand toe aan de mail naar de ESET klantenservice. Wij zullen dit bestand onderzoeken en zo spoedig mogelijk laten weten wat u het beste kunt doen.