[KB3215] Maak een Computer scan log en stuur het naar ESET technische ondersteuning voor analyse

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Issue

REDIRECTS TO KB3233 - ARCHIVING
  • ESET technische ondersteuning heeft gevraagd om een Computer scan log

Access

Details

In sommige gevallen kunnen onze analisten uw probleem effectiever oplossen als zij toegang hebben tot de systeemlogboeken die door uw ESET-product worden aangemaakt.

Oplossing

A new version has been released

A new version of ESET Windows home products have been released. We highly recommend that you upgrade to the latest version.

• Remember: ESET Windows home products version 9 and later use a License Key for activation. What is a License Key?

Hoe maak ik een Computer scan log en dien deze in bij ESET technische ondersteuning voor analyse?

1. Open ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Computer scan → Scan uw computer.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding voor een grotere weergave in een nieuw venster

3. Als de scan is voltooid, klikt u op Logboek weergeven.

Figuur 1-2
    Klik op de afbeelding voor een grotere weergave in een nieuw venster

4. Rechtsklik ergens in het Computer scan venster en selecteer Exporteren in het contextmenu.

Figuur 1-3
    Klik op de afbeelding voor een grotere weergave in een nieuw venster

5. In het venster Opslaan als selecteert u Desktop als opslaglocatie.
  6. Typ Computer Scan in het veld Bestandsnaam. Het is belangrijk dat u exact deze bestandsnaam gebruikt zodat de technische ondersteuning van ESET uw aanvraag zo snel mogelijk kan verwerken.
  7. Selecteer Tekstbestand (*.txt) in het keuzemenu Opslaan als type en klik opOpslaan. Het is belangrijk dat u uw log in de vorm van een tekstbestand verstuurt, zodat de technische ondersteuning van ESET uw verzoek zo snel mogelijk kan verwerken.

Figuur 1-4

8. Voeg dit bestand toe aan een e-mailbericht aan de technische ondersteuning van ESET. Onze vertegenwoordigers zullen de scanlog onderzoeken en zo snel mogelijk reageren met de aanbevolen stappen om uw probleem op te lossen (als u van plan bent een scanlog in te dienen bij ESET technische ondersteuning, moet u eerst een zaak openen bij ESET technische ondersteuning).