[KB2753] Ik zie de foutcode “2350” verschijnen tijdens de installatie van mijn ESET product

Probleem

• U ziet de foutcode '2350' verschijnen tijdens de installatie van uw Windows ESET product.

Oplossing

Vaak heeft dit te maken met een foutieve versie van ESET die op het apparaat geïnstalleerd staat of restjes van een oud ESET product. Indien het zo is dat hier al een keer een (proef) versie van ESET op heeft gestaan raden we u aan de ESET software volledig opnieuw te installeren d.m.v. onze Removal Tool. Instructies voor het gebruiken van deze tool zijn te vinden op de volgende pagina: Klik hier.

Mocht het zo zijn dat hier nog niet eerder een ESET programma op geïnstalleerd stond raden we u aan contact op te nemen met de klantenservice.