[KB7601] Munkaállomás törlése az ESET Endpoint Encryption Serverről

MEGJEGYZÉS:

Az oldal fordítása mesterséges intelligencia segítségével készült. Az eredeti szöveg megjelenítéséhez válassza ki az oldal jobb felső részén található legördülő menüből az angol nyelvet. Ha kérdése merülne fel ESET termékekkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Részletek

#@##placeholder id='1300' language='1'#@#

Megoldás

Titkosítás és aktív felhasználók
  • A munkaállomás törlése az ESET Endpoint Encryption (EEE) kiszolgálóról nem távolítja el az ügyfélgép meglévő titkosítását. Mielőtt törölne egy munkaállomást a kiszolgálóról, dekódolja az ügyfélgépet.
  • Ha egy munkaállomásnak vannak aktivált felhasználói, a munkaállomás törlése a kiszolgálóról nem befolyásolja az ügyfélgép működését. A kiszolgáló nem ad a munkaállomásnak parancsokat, helyreállítási kódokat vagy helyreállítási ISO-t.
  1. Jelentkezzen be az ESET Endpoint Encryption (EEE) szerverre.

  2. Kattintson a Munkaállomások → Asztalok menüpontra, jelölje ki a megfelelő munkaállomást, majd kattintson a Törlés gombra.
    1-1. ábra
  3. Kattintson az Igen gombra az Aktivált munkaállomás észlelve figyelmeztetés elfogadásához.

    1-2. ábra
  4. A munkaállomás törlésének megerősítéséhez adja meg az EEE-kiszolgáló jelszavát.
Ha egy munkaállomást véletlenül törölnek az EEE-kiszolgálóról

Ha egy teljes lemezes titkosítású munkaállomást véletlenül törölnek az EEE-kiszolgálóról, a munkaállomás a címen fogadható el, hogy visszavegye az irányítást. Ha egy nem teljes lemezes titkosítású munkaállomást véletlenül törölnek az EEE-kiszolgálóról, a címen visszaállíthatja a felhasználó aktiválását.