[KB6303] Hoe verwijder ik een JS / Bondat.A-infectie?

Probleem

• Uw ESET-product heeft de dreiging JS/Bondat.A gedetecteerd

Oplossing

I. Download de ESET JS/Bondat fixer

1. Klik op de onderstaande link om de JS/Bondat-verwijderingshulpprogramma te downloaden en sla het bestand op uw bureaublad op. In sommige gevallen wordt de tool automatisch opgeslagen in uw map Downloads.

Download de ESET JS/Bondat fixer

2. Dubbelklik op ESETJsBondatFixer.exe om het hulpprogramma uit te voeren. Bevestig het Windows UAC-dialoogvenster om het hulpprogramma als beheerder uit te voeren (zie figuur 1-1). U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en Uitvoeren als beheerder selecteren. Wanneer het hulpprogramma voor de eerste keer wordt gestart, moet u op de knop Akkoord klikken om akkoord te gaan met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers om het hulpprogramma te gebruiken.

Figuur 1-1

1. Direct na de start scant de tool je systeem op infecties. Als u het bericht "Bedreiging niet gevonden - U hebt JS / Bondat niet in uw systeem" ontvangt, is uw computer niet geïnfecteerd met de JS / Bondat.A-worm.

Als u het bericht "JS / Bondat gevonden in uw systeem" ontvangt, drukt u op de toets Y op uw toetsenbord om te bevestigen dat u de infectie wilt verwijderen (zie figuur 1-2).

Figuur 1-2

1. Zodra het schoonmaken is voltooid, drukt u op Y om uw computer opnieuw op te starten.