[KB6284] Schakel MacOs update meldingen uit in ESET Cyber Security en Cyber Security Pro

Probleem

• Uw ESET product meld u met een icoon en laat een melding zien "besturingssysteem niet up-to-date"
  • Schakel macOS update meldingen uit.

Details

ESET producten zijn ontworpen om u op de hoogte te houden van belangrijke updates voor het besturingssysteem wat belangrijke patches of bugfixes kan bevatten.

Oplossing

Windows gebruiker: klik hier

macOS update meldingen

Het uitschakelen van meldingen in uw ESET product zal het MacOS updateproces of meldingen afkomstig van MacOS zelf niet uitschakelen.

1. Open ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Instellingen  Voorkeuren voor toepassing opgeven…

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Waarschuwingen en meldingen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Instellingen naast Geavanceerde Opties.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Verwijder het vinkje naast Updates voor besturingssystemen en klik op OK.