[KB2781] Pas de frequentie aan voor de database met viruskenmerken updates aan in ESET Windows Thuis producten

Probleem

• Gelimiteerde netwerk beschikbaarheid of bandwijdte kunnen ervoor zorgen dat minder vaak updates nodig zijn. (standaard is dit elk uur)
  • Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus

• ESET Internet Security

• ESET Smart Security Premium

Oplossing

Het aanpassen van de timing van de reguliere updates wordt niet aanbevolen!

Door het verlengen van de tijd tussen updates heeft uw systeem een grotere kans op infectie.

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. Klik op Hulpmiddelen → Meer hulpmiddelen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Planner.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer Reguliere automatische update en klik op Volgende.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Verifeer dat Herhaaldelijk staat geselecteerd en klik op Volgende.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer hoeveel minuten er tussen het checken voor updates moeten zitten en klik op Volgende.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer Op het volgende geplande tijdstip en klik op Volgende.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Een samenvatting van uw nieuwe instellingen wordt getoont. Klik op Voltooien Vanaf dit punt zullen er alleen Signature database updates worden gedaan op de aangegeven tijdstippen.