[KB2770] Creëer een nieuwe computerscan op aanvraag in uw ESET Windows thuis product

Probleem

• Scan specifieke bestanden, apparaten of schijven
  • Sluit specifieke bestanden of mappen uit van scans
  • Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:
    • ESET NOD32 Antivirus
    • ESET Internet Security
    • ESET Smart Security Premium

Oplossing

Sluit een specifieke bestandsextentie uit van een scan.

1. Maak een Scan profiel.
  2. Druk op F5 om toegang te krijgen tot de Geavanceerde instellingen
  3. Klik op Antivirus → Computerscan op aanvraag  en zorg ervoor dat het geselecteerde profiel het profiel is wat u zojuist heeft aangemaakt in stap 1.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klap het menu Threatsense Parameters uit.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Bewerken achter Bestandsextensies die moeten worden uitgesloten van scans.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Toevoegen. In het Uitsluiting toevoegen scherm typt u de drie tekens lange bestandsextensies en klikt u drie keer op OK om het scherm te sluiten en Geavanceerde instellingen te verlaten.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Computer scan  Geavanceerde scans  Aangepaste scan.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op het tandwiel icoon  en selecteer uw nieuwe scan profiel in het Scanprofiel menu.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Scannen.