[KB2770] Een nieuwe aangepaste scan maken in ESET Windows home-producten (15.x-16.x)

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Uitgifte

• Specifieke bestanden, apparaten of stations scannen
  • Bepaalde bestanden of mappen uitsluiten van een scan

Oplossing

1. Open het hoofdprogrammavenster van uw ESET Windows-product.

2. Maak een scanprofiel.

3. Druk op de F5-toets om Geavanceerde instellingen te openen.

4. Klik op Detection engineMalware scans en zorg ervoor dat u het profiel selecteert welke u zojuist in stap 1 gemaakt heeft (in dit voorbeeld is Smart scan geselecteerd). Vouw ThreatSense uit.

Afbeelding 1-1
  1. Scroll naar beneden en klik op Bewerken naast Bestandsextensies uitgesloten van scannen.

Afbeelding 1-2
  1. Klik op Toevoegen. Typ in het venster Uitsluiting toevoegen de bestandsextensie (meestal twee of drie tekens) en klik op OKOK OK.

Afbeelding 1-3
  1. Klik op Computerscan Geavanceerde scans Aangepaste scan.

Afbeelding
1-4
  1. Zorg ervoor dat het profiel welke u in stap 1. heeft gemaakt, is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu naast Profiel (in dit voorbeeld is Slim scannen geselecteerd). Selecteer de selectievakjes naast de scandoelen in de mappenstructuur (in dit voorbeeld is het selectievakje Deze pc geselecteerd) en klik op Scannen.

Afbeelding 1-5