[KB2722] ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop FAQ

Oplossing

Andere systeem vereisten:

kernel >= 2.6
GNU C Library 2.3 of nieuwer
GTK+ 2.6 of nieuwer
LSB 3.1 compatibiliteit aanbevolen

1. Wat is ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop?

ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop is ESET’s anti-malware oplossing voor desktop computers die draaien op Linux. Het biedt cross-platform bescherming tegen Linux, Windows en Mac malware.

2. Is er een Linux ESET beveiligingsproduct voor zakelijke gebruikers?
    Ja, ESET NOD32 Antivirus Business Editie en Home Editie zijn beide beschikbaar. Ga naar de ESET NOD32 Antivirus 4 Business Editie voor Linux Desktop FAQ.

3. Waar kan ik ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop aanschaffen en downloaden?
    Het thuis product is aan te schaffen op https://www.eset.com/nl/shop/segment/thuis/.

4. Hoe installeer ik ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop?
    Verwijs naar het volgende ESET Kennisbank artikel voor assistentie: Download en installeer ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop.

5. Is er een proefversie van ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop?
    Ja, u kunt ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop gratis voor 30 dagen proberen. Ga naar de ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop download pagina, selecteer uw besturing systeem, kies de taal en klik op Download. Tijdens het installeren is het mogelijk om te activeren met een gratis probeerversie. Er is een limiet van 1 proeflicentie per gebruiker.

6. Welke Linux distributies worden ondersteund door ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop?
    ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop is compatible met Debian 6.0.7, Fedora 18, Mandriva, Red Hat, SuSE, Ubuntu 12.10 en de meeste RPM- en DEB-package manager gebaseerde distributies. Zowel 32-bit en 64-bit (AMD64) architecturen worden ondersteund.

7. Ondersteund ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop SELinux?
    We kunnen niet 100% garanderen dat SELinux ondersteund wordt en we adviseren om SELinux uit te schakelen met ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop geïnstalleerd. Na het uitschakelen dient deze niet meer ingeschakeld te worden na de installatie. Voor meer informatie, Volgt u het volgende ESET Kennisbank artikel:  Is ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop compatible met SELinux?

8. Blokkeert ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop verwijderbare media?
    Ja, de Linux voor Desktop producten kunnen verwijderbare media zoals USB’s, HotPlug, FireWire, externe hardeschijven en CD/DVD blokkeren. De optie om alle verwijderebare media toe te staan of te blokkeren is te vinden in de instellingen (F5) onder Diversen.