Home article search

Heb ik de laatste versie van ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop?

ANTWOORD:

Wij zijn altijd bezig om onze ESET beveiligingsproducten te verbeteren, hierdoor komen er veel verschillende verbeterde versies uit. Om te zorgen dat u de laatste versie van ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop heeft, raden wij u aan om de onderstaande stappen volgen.

Linux Business Edition-gebruikers: klik hier .

  1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram van ESET  in het systeem vak, of door te klikken op Toepassingen Systeemwerkset  ESET NOD32 Antivirus.
     
  2. Klik op Update in het hoofdmenu aan de linkerkant.
  1. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, dan staat er de melding: "Een nieuwe versie van het product is beschikbaar!”. Dit zal worden getoond aan de onderkant van het venster.

Figuur 1-1

  1. Klik op Leer meer... om een nieuw venster met het versienummer, de lijst van veranderingen in de nieuwe versie en andere belangrijke informatie weer te geven.
  1. Klik op Download om de laatste versie te downloaden of op Sluiten om de upgrade later te downloaden.

Figuur 1-2

  1. Als u heeft geklikt op Download, dan zal het bestand worden gedownload naar uw downloads map (of de standaard map ingesteld door uw browser).
  1. Wanneer het bestand is gedownload, open het, en volg de instructies om ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop te installeren.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden automatisch overgezet naar de nieuwe installatie. Wij raden u regelmatig aan te controleren op upgrades.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!Was this information helpful?