Heb ik de laatste versie van ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop?

ANTWOORD:

Wij zijn altijd bezig om onze ESET beveiligingsproducten te verbeteren, hierdoor komen er veel verschillende verbeterde versies uit. Om te zorgen dat u de laatste versie van ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop heeft, raden wij u aan om de onderstaande stappen volgen.

Linux Business Edition-gebruikers: klik hier .

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram van ESET  in het systeem vak, of door te klikken op Toepassingen Systeemwerkset  ESET NOD32 Antivirus.

2. Klik op Update in het hoofdmenu aan de linkerkant.
  1. Als er een nieuwe versie beschikbaar is, dan staat er de melding: "Een nieuwe versie van het product is beschikbaar!”. Dit zal worden getoond aan de onderkant van het venster.

Figuur 1-1

1. Klik op Leer meer... om een nieuw venster met het versienummer, de lijst van veranderingen in de nieuwe versie en andere belangrijke informatie weer te geven.
  1. Klik op Download om de laatste versie te downloaden of op Sluiten om de upgrade later te downloaden.

Figuur 1-2

1. Als u heeft geklikt op Download, dan zal het bestand worden gedownload naar uw downloads map (of de standaard map ingesteld door uw browser).
  1. Wanneer het bestand is gedownload, open het, en volg de instructies om ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop te installeren.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden automatisch overgezet naar de nieuwe installatie. Wij raden u regelmatig aan te controleren op upgrades.