[KB7655] Implementer ESET Management Agent ved hjælp af ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem

BEMÆRK:

Denne side er blevet oversat af en computer. Klik på engelsk under Sprog på denne side for at få vist den originale tekst. Hvis du finder noget uklart, bedes du kontakte din lokale support.

Problem

• Implementering af ESET Management Agent ved hjælp af lokal eller ekstern implementering

Klik på udvidelserne nedenfor for at vise proceduren for ESET PROTECT eller ESET PROTECT On-Prem:

ESET PROTECT

Detaljer

Klik for at udvide

ESET Management Agent letter kommunikationen mellem klientcomputere, andre ESET PROTECT-komponenter og ESET PROTECT-instansen.

ESET Management Agent skal være installeret på alle klientcomputere, hvor der er installeret andre ESET PROTECT-komponenter eller ESET endpoint-produkter.

Løsning

ESET Management Agent kan installeres ved hjælp af lokal eller fjerninstallation. Læs beskrivelserne nedenfor, og klik på det relevante link for at se trinvise instruktioner:

Ny ESET PROTECT-forekomst

Hvis du opretter en ny ESET PROTECT-instans, udrul ESET endpoint-produkter til klientcomputere.

Lokal udrulning

• All-in-one installer (Windows/macOS) - Download ESET Management Agent og dit ESET-sikkerhedsprodukt i den samme pakke.
  • Agent Script Installer (Linux/macOS) - Klientcomputere modtager en forudkonfigureret Live Installer-pakke fra ESET PROTECT-instansen i form af et .sh-script. Administratoren eller brugeren kører scriptet for at installere ESET Management Agent og ESET-sikkerhedsproduktet. Dette er den foreslåede metode til små og mellemstore netværk.

Fjerninstallation

• GPO eller SCCM (kun Windows) - Distribuer ESET Management Agent til virksomhedsmiljøer eller miljøer med et stort antal klientcomputere.
  • ESET Remote Deployment Tool (kun Windows) - En praktisk måde at distribuere installationspakken, der er oprettet af ESET PROTECT, til at distribuere ESET Management Agent og ESET-sikkerhedsprodukter eksternt på computere over et netværk.

ESET PROTECT On-Prem

Detaljer

Klik for at udvide

ESET Management Agent letter kommunikationen mellem klientcomputere, andre ESET PROTECT On-Prem-komponenter og ESET PROTECT Server.

ESET Management Agent skal være installeret på alle klientcomputere, hvor der er installeret andre ESET PROTECT On-Prem-komponenter eller ESET-slutpunktsprodukter.

Løsning

Kom godt i gang med ESET PROTECT On-Prem: Trin 4 af 6

Tilføj klientcomputere i ESET PROTECT On-Prem | Installer ESET-slutpunktsprodukter på klientcomputere ESET Management Agent installeres på alle klientcomputere, hvor der er installeret andre ESET PROTECT On-Prem-komponenter eller ESET-slutpunktsprodukter.

ESET Management Agent kan installeres ved hjælp af Local Deployment eller Remote Deployment. Læs beskrivelserne nedenfor, og klik derefter på det relevante link for at se trinvise instruktioner:

Lokal udrulning

• All-in-one installer (Windows only) - Download ESET Management Agent og dit ESET-sikkerhedsprodukt i den samme pakke.
  • Agent Script Installer (Windows/Linux/macOS) - Klientcomputere modtager en forudkonfigureret Live Installer-pakke fra ESET PROTECT Server i form af en batchfil (.bat). Administratoren eller brugeren kører batchfilen for at downloade og installere ESET Management Agent. Dette er den foreslåede metode til små og mellemstore netværk.
  • Download ESET Management Agent fra ESET's hjemmeside, og installer den manuelt på din klientcomputer
    • Windows - Server-assisteret eller offline installation
    • Linux - Server-assisteret eller offline installation
    • macOS

Fjerninstallation

• GPO eller SCCM (kun Windows)-Distribuer ESET Management Agent til virksomhedsmiljøer eller miljøer med et stort antal klientcomputere.
  • Agent Deployment Server Task (Windows/Linux/macOS) - Brug ESET PROTECT Web Console til at finde uadministrerede computere, udføre en opgave og installere ESET Management Agent lydløst på klienter. Dette er den foreslåede metode til virksomhedsapplikationer.
  • ESET Remote Deployment Tool (kun Windows) - En praktisk måde at distribuere ESET Management Agent sammen med et ESET-produkt på klientcomputere. Du kan bruge specialoprettede installationsprogrammer.

Hvis du udfører en ny installation af ESET PROTECT On-Prem, deploy ESET endpoint products to client computers.