[KB762] Wat is ESET SysInspector

Oplossing

ESET SysInspector is een gratis, losstaand stukje techniek gemaakt voor Windows NT-gebaseerde systemen. Het slaat informatie op van o.a. draaiende processen, register componenten, opstart bestanden en netwerk verbindingen.

Zodra er een snapshot van het systeem is gemaakt, Geeft de ESET SysInspector een risico level voor elk object. Het is een grafische gebruikersinterface die de gebruiker de mogelijkheid geeft snel door grote volumes van data te bladeren,. ESET SysInspector is een handige tool voor elke beheerder/IT expert .

Belangrijkste kenmerken
  • Mogelijkheid om een gedetailleerde log bestand te generen en op te slaan
  • Optie om privé en/of persoonlijke informatie uit te sluiten van de log
  • Integratie met Anti-Stealth technologie welke het mogelijk maakt verborgen bestanden, register regels, services en processen te detecteren
  • Mogelijkheid om twee verschillende log bestanden met elkaar te vergelijken
  • De log bestanden krijgen een risico level met een kleur zodat u gemakkelijk kunt filteren
  • Gemakkelijke navigatie van de log bestanden
  • Snel en compact met alles in één bestand, ideaal om te versturen

Systeem benodigdheden
Processor bouwstijl: i386 (Intel 80386), amd64 (x86-64)
Besturingssystemen: Windows 200/XP/Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 (ook de Server Core editie)
Geheugen: 35 MB
Harddeschijf ruimte: 3 MB

Download
ESET SysInspector 32-bit versie: Download
ESET SysInspector 64-bit versie: Download