[KB5712] Schakel scannen na het invoeren van verwisselbare media in/uit in ESET

Oplossing

Verhoogde kwetsbaarheid

Het uitschakelen van het scannen van verwisselbare media kan uw system blootstellen aan beveiligingsrisico’s.

macOS gebruiker? Bekijk dan de instructies voor ESET Cyber Security

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET-product?

2. Klik op de F5 toets om de geavanceerde instellingen te openen

3. Klik op Antivirus → Verwisselbare media, klik op de schakelaar naast Uit te voeren actie na plaatsen van verwisselbare media en klik op OK