[KB37] Met welke besturingssystemen zijn ESET producten compatibel? (Thuisgebruikers)

Oplossing

Ben u een zakelijke gebruiker?

systeemvereisten voor Windows ESET producten (Thuisgebruik)

Thuisgebruiklicenties (huidige releases):

ESET Antidiefstal werkt niet op Windows Home Servers.

ESET Windows producten zijn momenteel niet compatibel met Windows RT

• ESET Smart Security Premium 12
    Microsoft Windows 10
    Microsoft Windows 8.x
    Microsoft Windows 7 SP1
    Microsoft Windows Vista SP2
    Home Server 2011 64-bit
  • ESET Internet Security 12
    Microsoft Windows 10
    Microsoft Windows 8.x
    Microsoft Windows 7 SP1
    Microsoft Windows Vista SP2
    Home Server 2011 64-bit
  • ESET NOD32 Antivirus 12
    Microsoft Windows 10
    Microsoft Windows 8.x
    Microsoft Windows 7 SP1
    Microsoft Windows Vista SP2
    Home Server 2011 64-bit
  • ESET Cyber Security Pro 6.x
    Mojave (macOS 10.14) * ESET Cyber Security Pro versie 6.6.866
    High Sierra (macOS 10.13)
    Sierra (macOS 10.12)
    El Capitan (OS X 10.11)
    Yosemite (OS X 10.10)
    Mavericks (OS X 10.9) met Intel Processor

(NB: Op dit moment zijn ESET producten niet compatibel met Mac OS X Server)

• ESET Cyber Security 6.x
    Mojave (macOS 10.14) * ESET Cyber Security version 6.6.866
    High Sierra (macOS 10.13)
    Sierra (macOS 10.12)
    El Capitan (OS X 10.11)
    Yosemite (OS X 10.10)
    Mavericks (OS X 10.9) met Intel Processor

(NB: Op dit moment zijn ESET producten niet compatibel met Mac OS X Server)

• ESET NOD32 Antivirus 4 voor Linux Desktop
    Debian en Rehat gebasserde distributies
    (Ubuntu, OpenSuse, Fedora, Mandriva, RedHat etc.)
    Kernel 2.6.x
    GNU C Library 2.3 or newer
    GTK+ 2.6 or newer
    LSB 3.1 compatibility recommended
  • ESET Mobile Security voor Android
    Android 9 (Pie)
    Android 8 (Oreo)
    Android 7 (Nougat)
    Android 6 (Marshmallow)
    Android 5 (Lollipop)
    Android 4.4 (Kit Kat)
    Android 4.1-4.3 (Jelly Bean)
    Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Amazon Fire Phone (Fire OS)

Windows Mobile (5.0, 6.0, 6.1, 6.5)
Symbian (Symbian^3 and S60)
*Apparaten die geroot zijn worden niet ondersteund

(Let op : SMS & Call Filter is niet functioneel in de ESET GUI op apparaten die draaien op Android Kit Kat 4.4 als gevolg op de nieuwe SMS / MMS -afhandeling op dit  besturingssysteem Gebruikers met Android Kit Kat 4.4 zullen een bericht die hen waarschuwt voor dit probleem.)

• ESET Parental Control voor Android
    Android 9 (Pie)
    Android 8 (Oreo)
    Android 7 (Nougat)
    Android 6 (Marshmallow)
    Android 5 (Lollipop)
    Android 4.4 (Kit Kat)
    Android 4.1-4.3 (Jelly Bean)
    Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) *Rooted devices are not supported

Thuisgebruik (vorige releases)

ESET NOD32 Antivirus 11.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET Internet Security 11.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET Smart Security Premium 11.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET NOD32 Antivirus 10.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET Smart Security 10.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET Internet Security 10.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET Smart Security Premium 10.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server 2011

ESET Smart Security 9.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server (2003, 2011)/XP SP3

ESET NOD32 Antivirus 9.0: Microsoft Windows 10/8.x/7/Vista/Home Server (2003, 2011)/XP SP3

ESET Smart Security 8: Microsoft Windows 10/8/7/Vista/Home Server/XP

ESET Smart Security 8: Microsoft Windows 10/8/7/Vista/Home Server/XP

ESET Smart Security 7: Microsoft Windows 8/7/Vista/Home Server/XP

ESET NOD32 Antivirus 7: Microsoft Windows 8/7/Vista/Home Server/XP

ESET Cyber Security Pro 5.x: Mac OS X Mavericks (10.9) met Intel Processor/ Mountain Lion (10.8) met Intel Processor/Lion (10.7) met Intel Processor/Snow Leopard (10.6) met Intel Processor

ESET Cyber Security 5.x: Mac OS X Mavericks (10.9) met Intel Processor/ Mountain Lion (10.8) met Intel Processor/Lion (10.7) met Intel Processor/Snow Leopard (10.6) met Intel Processor

ESET Smart Security 6.0: Microsoft Windows 8*/7/Vista/Home Server/XP

ESET NOD32 Antivirus 6.0: Microsoft Windows 8*/7/Vista/Home Server/XP

ESET Cybersecurity for Mac (4.x): Mac OS X Mountain Lion (10.8) met Intel Processor/Lion (10.7) met Intel Processor/Snow Leopard (10.6) met Intel Processor/Leopard (10.5) met Intel Processor

ESET Smart Security 5.2: Microsoft Windows 8*/7/Vista/Home Server/XP/2000

ESET NOD32 Antivirus 5.2: Microsoft Windows 8*/7/Vista/Home Server/XP/2000/NT4

ESET Smart Security 5.0: Microsoft Windows 7/Vista/Home Server/XP/2000

ESET NOD32 Antivirus 5.0:Microsoft Windows 7/Vista/Home Server/XP/2000/NT4

ESET Smart Security 4.2: Microsoft Windows 7/Vista/Home Server/XP/2000

ESET NOD32 Antivirus 4.2: Microsoft Windows 7/Vista/Home Server/XP/2000/NT4

ESET Smart Security 4.0: Microsoft Windows 7/Vista/Home Server/XP/2000

ESET NOD32 Antivirus 4.0: Microsoft Windows 7/Vista/Home Server/XP/2000/NT4

ESET Smart Security 3.0: Microsoft Windows Vista/XP/2000

ESET NOD32 Antivirus 3.0: Microsoft Windows Vista/XP/2000

ESET NOD32 Antivirus: Microsoft DOS

ESET Mobile Security for Android version 1.1.1230: Android 2.0-4.1

ESET Mobile Antivirus: Microsoft Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1, en 6.5

*ESET versie 5.2 Windows producten worden ondersteund door Windows 8 maar niet compatibel gecertificeerd door Microsoft.