[KB3475] ESET Multi-Device Security - Veel gestelde vragen

Oplossing

1. Wat is ESET Multi-Device Security?

ESET Multi-Device Security is een bundel van ESET-producten geldig onder een enkele licentie.

• ESET Multi-Device Security  3 is een bundel van 3 installaties van de producten gemeld in vraag 2
  • ESET Multi-Device Security  5is een bundel van 3 installaties van de producten gemeld in vraag 2
  1. Welke ESET producten zitten inbegrepen in het ESET Multi-Device Security licentie?

Met een licentie voor ESET Multi-device Security kunt u de volgende producten installeren.:

• ESET NOD32 Antivirus (voor Windows)
  • ESET Internet Security (voor Windows)
  • ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro (voor Mac)
  • ESET NOD32 Antivirus voor Linux*
  • ESET Mobile Security (voor Android)
  • ESET Parental Control voor Android**

*Dit product kan alleen geactiveerd worden met uw ESET gebruikersnaam en wachtwoord. De software accepteert geen Licentiecode

**Dit product neemt maar 1 plek in beslag in de licentie, ongeacht op hoeveel apparaten deze wordt geactiveerd.

1. Wanneer verloopt mijn licentie?

U kunt zelf de vervaaldatum zelf opzoeken in de door u geïnstaleerde software.

1. Hoe installeer en activeer ik ESET Multi-Device Security?

U kunt naar eset.nl gaan en onder het kopje download het gewenste product kiezen. Daarna kunt u deze activeren met uw eigen licentie.

1. Na het kopen van mijn licentie en installeren van een product, hoe snel moet ik de rest van de producten activeren en installeren?

U kunt ten alle tijden deze installeren. Uw licentie periode zal echter ingaan zodra u deze heeft gekocht. Wij raden u dus aan zo snel mogelijk al uw apparaten te beveiligen.

1. Hoe verleng ik mijn ESET Multi-Device Security?

U kunt uw ESET Multi-Device Security hier verlengen.

1. Wat moet ik doen na het vernieuwen?

U hoeft geen actie te ondernemen. Het kan voorkomen dat het even duurt voordat uw software de verlenging toepast. Denkt u dat uw verlenging niet succesvol is bijgewerkt, neem dan contact op met onze technische support.

1. Ik heb een Multi-Device Security licentie. Kan ik ESET Mobile Security installeren van Amazon.com of Google Play?

Nee, gebruikers kunnen alleen ESET Mobile Security downloaden vanaf http://www.eset.com/nl/download/thuis/