[KB3228] Schakel Antidiefstal uit in uw ESET product

Oplossing

Schakel Antidiefstal herinneringen uit

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?.

2. Onder de melding van Antidiefstal klikt u op Mij hier niet opnieuw aan herinneren. U kunt Antidiefstal altijd inschakelen onder Hulpmiddelen → Antidiefstal.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Schakel Antidiefstal uit

Belangrijk:

Anti-diefstal is ontworpen om alle gevoelige gegevens die zijn opgeslagen op uw computer te beschermen en u te helpen uw computer te zoeken in het geval dat u deze verliest of wordt gestolen. Deze functie is vooral handig op laptops of andere mobiele apparaten waarbij het risico van diefstal of verlies groter is. Als u gebruik maakt van een dergelijk apparaat, raadt ESET u aan de antidiefstal bescherming niet uit te schakelen. Klik hier voor meer informatie over Antidiefstal.

1. Open uw Windows ESET product.

2. Klik op Instellingen → Beveiligingshulpmiddelen.

Figuur 2-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op de schakelaar naast Antidiefstal.

Figuur 2-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het Antidiefstal-uitschakelen venster, moet u inloggen met uw Antidiefstal account om de funtie uit te schakelen.

Figuur 2-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Voltooien. Antidiefstal is nu uitgeschakeld.

Figuur 2-4