[KB3176] Rechtermuisknop gebruiken om een bestand te scannen met ESET Windows thuis producten

Probleem

• De “scannen met ESET NOD32 Antivirus” "ESET Internet Security" of “Scannen met ESET Smart Security Premium” optie verschijnt niet in het menu als u met de rechtermuisknop op een bestand of bureaublad icoon drukt.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

• ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

Standaard zal de optie om ESET een bestand te laten scannen zichtbaar moeten zijn in het menu. Als dit niet het geval is kunt u deze optie aanzetten in uw ESET product.

Oplossing

1. Open uw Windows ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Druk op de F5 toets om naar de Geavanceerde instellingen te gaan.

3. Klik op Gebruikersinterface, klap het menu Elementen van gebruikersinterface uit, zet de slider achter Integreren in het Context menu aan. Druk op OK om de wijzigingen op te slaan.