[KB2664] Hoe activeer of registreer ik mijn ESET product online?

Probleem

• U moet de licentiecode van het ESET product registreren
  • U kunt de ESET software niet installeren vanaf een CD
  • U hebt geen werkende CD drive
  • U bent een partner of de technische support voor de installatie voor de software

Oplossing

Belangrijk!

Wanneer u de software koopt uit de online shop heeft u al een licentiecode, u kunt naar stap 3 om uw software te downloaden. Wanneer u de gegevens bent vergeten kunt u ze opvragen via onze website.

1. Druk op een van de onderstaande links om de activering te starten. Wanneer u dit gedaan heeft en de gegevens volledig invult kunt u op verzenden drukken.

Figuur 1-1
    Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Partners en technische support

Wanneer je een partner bent of de technische support voor een installatie kunt u de licentie activeren onder de naam van de gebruiker van het product.

1. Nadat u het formulier heeft ingevuld zult u de licentiecode krijgen via de e-mail, u heeft de licentiecode nodig om het product te activeren.
  2. Download de ESET live installer, de live installer zal automatisch uw besturing system herkennen en de laatste versie van het ESET product installeren. Wanneer het bestand gedownload is kunt u naar het bestand toe navigeren en met een dubbele muis klik het bestand openen en installeren.

Voor gedetailleerde uitleg hoe u de software kunt installeren, kunt u op de onderstaande koppeling drukken die verwijst naar uw product.