[KB2373] Hoe activeer ik mijn gratis ESET licentie?

Oplossing

Voordat u de ESET software download en installeert moet u eerst de licentie activeren.

Belangrijk!

Verwijder andere antivirus software voordat u begint met de installatie van ESET.

1. Bezoek http://www.eset.com/nl/activeer.

2. Vul het serienummer in, wat op het kaartje staat wat u heeft gekregen.
  3. Voer daarna de contactgegevens in en vink het vakje Graag ontvang ik de nieuwsbrief aan als u dit wilt

4. Klik op Verzenden. U krijg binnen een half uur een mail met de licentiegegevens.
  5. In de licentiebrief kunt u ook een link naar een handleiding vinden om de software te downloaden en te installeren.